Kristalleilla säihkettä kuitujen päihin

Päätekristallit

Riippuvien kuitujen päätekappaleet

Valmistettu synteettisestä kristallista tai PMMA-muovista, materiaali mainittu tuotekohtaisesti. Kiinnitetään kuidun päähän kirkkaalla liimalla tai kiinnitysmassalla.

Päätekristalli Pisara

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Synteettistä kristallia. Sädehtii lähes aidon kristallin tavoin. Kuidun kiinnitysreikä ø 1.00, sopii ø 0.75 ja 1.00 mm:n tavallisille tai riippuville kuiduille. Korkeus 30 mm, ø 11 mm.

Päätekristalli Prisma

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Synteettistä kristallia. Sädehtii lähes aidon kristallin tavoin. Kuidun kiinnitysreikä ø 3.50, sopii parhaiten 3 x ø 0.75 mm:n riippuville kuiduille. Korkeus 20 mm, ø 20 mm.

Päätekristalli Oktetti

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Synteettistä kristallia. Sädehtii lähes aidon kristallin tavoin. Kuidun kiinnitysreikä ø 1.80, sopii ø 0.75 ja 1.00 mm:n tavallisille tai riippuville kuiduille, reikä koko pituudeltaan mahdollistaa helminauhamaisen asennuksen.

Kookas kristalli pitää painollaan (20 g) esim. kipinäkuidun tehokkaasti suorana. Korkeus 39 mm, ø 17 mm.

Päätekristalli Pallo

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Synteettistä kristallia. Kuidun kiinnitysreikä ø 1.00, sopii ø 0.75 ja 1.00 mm:n tavallisille tai riippuville kuiduille. Kristallipallon läpi menevä reikä mahdollistaa myös helminauhamaisen asennuksen. Pallon halkaisija 12 mm.

Päätekristalli Käpy

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Synteettistä kristallia. Kuidun kiinnitysreikä ø 1.00, sopii ø 0.75 ja 1.00 mm:n tavallisille tai riippuville kuiduille. Halkaisija 12 mm, korkeus n. 15 mm.

Kristallipääteliima

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Geelimäinen pikaliima, joka on erityisesti testattu kristallien kiinnittämiseen kuitujen päihin. Pieni putkilo riittää ainakin n. 100 kpl:n liimaukseen. Isommissa välyksissä mahdollisesti kulutus on suurempi. Soveltuu vain kristallien liimaukseen, ei pidä käyttää kuitujen lukitukseen paneelien läpiviennissä. Ei lasten käsiin, liimaa myös ihon välittömästi yhteen. Normaali Suomessa myytäväksi hyväksytty geelimäinen pikaliima.