Double-click here to change image

Kuituvalosarjat

Nadenex uudistuu, sillä välin, soita tarvittaessa 044-2608345.  ->

nadenex.fi/

 

Eri kohteisiin käytetään erityyppisiä kuituvalaistusratkaisuja.  Tarvittava valoteho ja valonlähteen tekniset ominaisuudet vaihtelevat. Myös valokuituja on monia eri malleja ja paksuuksia.

Nyt meni saunan kuituvalaistussuunnitelmat uusiksi; julkaisimme ensimmäisen oikean saunan kattoon soveltuvan tähtitaivaan, ilman möykkymäisiä linssejä, ilman kärventyviä kuidunpäitä. Peruspaketissa 96 tähteä, optiona lisäkuitunippuja ja monenlaista efektiä. Tutustu tuotteeseen täällä:  Tähtitaivas saunan kattoon!

Saatat olla kiinnostunut myös tästä:

Kuitupaketit + Slim line- projektori, paras tähtitaivaspaketti ikinä !

Alla olevista kuvalinkeistä pääset eri tuoteryhmiin. Otsikoissa on mainittu projektorin tyyppi ja pääasiallinen käyttökohde. Kuituvalaistusta voi toki soveltaa moneen muuhunkin käyttöön. Epäselvissä tapauksissa kysy neuvoa tekniseltä tueltamme 

nadenex.fi/

Huomioitavaa:

Halogeeniprojektorit tuottavat lämpöä, joka puhalletaan ulos. Ympärillä on oltava ilmatilaa, johon lämpö tuulettuu. Ilmavirta aiheuttaa hiukan ääntä, joten laite ei sovellu yöpöydälle. Ei myöskään kuumaan ja kosteaan tilaan saunan lauteiden alle.

Teholedprojektorit ovat äänettömiä tai lähes äänettömiä mallista riippuen. Laite tuottaa vain vähän lämpöä, mutta silti ei suositella äärimmäisen ahtaaseen koloon asentamista, ledin käyttöikä laskee jos mikään kotelon seinämä ei pääse tuulettumaan.

Teholedprojektoreissa käytetään ledejä 1-3 wattia, RGB-projektoreissa 3x1.2 - 3 x 2W. Koko laitteen kuluttama teho on eri asia kuin ledin teho, monet vastaavien laitteiden myyjät ilmoittavat virheellisesti ledin tehoksi esim. 5 W, joka on laitteen ottama maksimi kokonaisteho, ledin teho on 2.5 W.  Näiden lisäksi olemme julkaisseet suuritehoiset LED-projektorit, joiden tehot ovat 16 -45 W

!

Slim line- ledprojektori + kuitupaketit

 • Tuotekuvaus

Uusin ja nerokkain tuote tähtitaivaan rakentamiseen.
Täysin käänteentekevä kuituvalojärjestelmä. Kuidut on jaettu useaan eri nippuun, käsittely on helpompaa ja nippujen pituudet helposti räätälöitävissä. Moniaukkoinen ledprojektori kaikilla herkuilla. Pienestä koostaan huolimatta led-teho jopa 8 W. Yhdellä projektorilla useita eri valkoisen sävyjä samaan aikaan. Valitse omasi !

Tähtitaivas-tarjouspaketit

 • Tuotekuvaus

Tähtitaivaspaketit 50 - 100 W halogeeniprojektorilla

 • Tuotekuvaus

Kuituvalosarjat saunaan

 • Tuotekuvaus

Keskisuuret tähtitaivaspaketit 50 - 100 W halogeeniprojektorilla

 • Tuotekuvaus

Kuituvalosarjat valoverho- ja vesiputousefekteihin

 • Tuotekuvaus

Klikkaa kuvaa siirtyäksesi kuituvalosarjoihin.

(keskeneräinen sivu, päivityksen alla.)

Isot tähtitaivaspaketit 100-250 W

 • Tuotekuvaus

Kuitumix, useita eri kuitulajeja samassa

 • Tuotekuvaus

Pienet tähtitaivaspaketit led-projektoreilla

 • Tuotekuvaus

Isot tähtitaivaspaketit RGB-led-projektorilla

 • Tuotekuvaus

Tähtitaivaspaketit led-projektoreilla

 • Tuotekuvaus

Valokuitu Kattokruunut

 • Tuotekuvaus

Upeat katseenvangitsijat oleskelu- tai edustustiloihin.