Tuotetakuu, huolto, palautukset

Nadenex uudistuu, soita 044-2608345.  ->

Nadenex/

!
Double-click here to change image

Takuu

Tuotteilla on yhden vuoden takuu myyntipäivästä ellei toisin ole ilmoitettu. Poikkeuksena elektroniikan komponentit, kuten vastukset, tavalliset irtonaisena myytävät ledit, jotka voi tuhota viidessä sekunnissa juotoskolvilla tai yhdellä sormenliikkeellä, ei ole varsinaista takuuaikaa.
Double-click here to change image

Huolto ja tuotevaihto

Ennen laitteen toimittamista myyjälle, ota yhteyttä mieluiten sähköpostilla. Ilmoita lyhyesti: mikä laite, vian laatu ja tilaajan nimi. Neuvomme sen jälkeen, miten on helpointa toimia.  Asiointi sujuu, kun kysyy ennen kuin hosuu. Sähköteknisten laitteiden ollessa kyseessä, kukaan ei tiedä kenelle sattuu huono yksilö. Kyseessä voi olla myös tulkintavirhe kytkentä- tai asennusohjeissa, joka voidaan ratkaista helpostikin. 
Double-click here to change image

Palautukset

Jos tuote ei sittenkään vastaa odotuksia tai tuotteen kuvausta ei ole täysin ymmärretty, tuotteen voi lain mukaan palauttaa. Ennen laitteen toimittamista myyjälle, on kuitenkin fiksuinta ottaa yhteyttä lyhyesti mieluiten sähköpostilla. Sen jälkeen saat ohjeet laitteen toimittamiseksi ja ostohyvityksen saamiseksi.  Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Asiointi sujuu, kun kysyy ennen kuin hosuu. Etukäteen selvitetty palautus nopeuttaa käsittelyä ja säästät myös omaa aikaasi.