Led-näyttötaulu

Näyttötaulut

Lämpömittarinäyttö ja kello

Nadenex uudistuu.  ->  nadenex.fi/

Ulkokäyttöön soveltuva, 15-30 cm:n korkuisin numeroin. Sopiva katseenvangitsija kaupalliseen tai yleishyödylliseeen tarkoitukseen. Mukava lisä firman katolla tai vaikka omakotitaloon.

Punaiset led-numerot, näytössä vaihtuu vuorotellen lämpötilanäyttö (C) ja kellonaika (12/24 h näyttö valittavana). Näytön voi myös lukita pelkkään kellonaikaan tai lämpötilanäyttöön.

Asetukset tehdään kätevästi radiotoimisella kauko-ohjaimella, kauko-ohjain erittäin helppokäyttöinen.

 

Varastotuotteiden lisäksi toimitamme tilauksesta myös muita led-näyttöjä, teksti/kuva/moniväri jne. Toimitusajat n. 4 - 8 viikkoa riippuen näyttötaulun ominaisuuksista ja ennenkaikkea koosta, yli 100 kg painavat näytöt tulevat pintarahtina. 

UUSIA LED-NÄYTTÖJÄ:

Juokseva teksti. Erinomainen mainos- ja infokäyttöön. Eri kokoja heti varastosta. 

 

 

TT_30_5

Lämpötila/aika numerokorkeus 30 cm 5 m anturijohto

Suuri erä tarjolla kohtuuhintaan
  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Nyt hyvin varastossa. Näyttötaulun mitat : 98 x 40 x 10 cm. Numeroiden korkeus 30 cm (12"). Lämpötila-anturin johdin 5 m, virtajohto 3 m. johtimet lähtevät oikean sivun alakulmasta. Taulun voi ripustaa mukana tulevilla järeillä koukuilla. Paino yli 10 kg. Punaiset led-numerot, näytössä vaihtuu vuorotellen lämpötilanäyttö (C) ja kellonaika (12/24 h näyttö valittavana). Vaihtoaikaa voidaan säätää tai lukita jompikumpi kiinteäksi. Asetukset tehdään kätevästi radiotoimisella kauko-ohjaimella, kauko-ohjain erittäin helppokäyttöinen.
TT_15

Lämpötila/aika numerokorkeus 15 cm

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Nyt muutama kappale vapaana.  Näyttötaulun mitat : 50  x 23  x 10 cm. Numeroiden korkeus 15 cm (6"). Lämpötila-anturin johdin 5 m, virtajohto 3 m. johtimet lähtevät oikean sivun alakulmasta. Taulun voi ripustaa mukana tulevilla järeillä koukuilla. Paino  kg. Punaiset led-numerot, näytössä vaihtuu vuorotellen lämpötilanäyttö (C) ja kellonaika (12/24 h näyttö valittavana). Asetukset tehdään kätevästi radiotoimisella kauko-ohjaimella, kauko-ohjain erittäin helppokäyttöinen.
JTN12x36_5

Nimikortti lednäytöllä, 12x36

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu tehosteilla. Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja. USB-liitäntä esim. kannettavan tietokoneen liittämiseen.Ohjelma tulee CD:llä. Se voidaan kopioida myös muulle medialle tai lähettää sähköpostina, joten koneessa ei ole pakko olla CD-asemaa.  Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. mm punaiset ledit ja 12 x 36 resoluutio tarkoitettu lähietäisyydeltä katseluun. Tekstinkorkeus max. 22 mm. Laitteen takana kytkimet kirkkaustason säätöön ja muistipaikan vaihto. Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön. Tarkoitettu erityisesti nimikortiksi rintapieleen. Nimen sijaan tai lisäksi voidaan näyttöön ohjelmoida muuta informaatiota.

Näin saadaan huomattavaa lisänäkyvyyttä messuille tms.

Takapaneelissa on hakaneula sekä vahvat magneetit vastakappaleineen siistiin kiinnitykseen vaatteisiin. Siisti ja siro laite. Ulkomitat 75 x 30 x 5 mm. Paino n. 50 g. Sisältää akun, joka latautuu USB:n kautta.

JTN12x48_5

Nimikortti lednäytöllä, 12x48

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu tehosteilla. Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja. USB-liitäntä esim. kannettavan tietokoneen liittämiseen. Ohjelma tulee CD:llä. Se voidaan kopioida myös muulle medialle tai lähettää sähköpostina, joten koneessa ei ole pakko olla CD-asemaa. Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. mm punaiset ledit ja 12 x 48 resoluutio tarkoitettu lähietäisyydeltä katseluun. Tekstinkorkeus max. 20 mm. Laitteen takana kytkimet kirkkaustason säätöön ja muistipaikan vaihto. Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön. Tarkoitettu erityisesti nimikortiksi rintapieleen. Nimen sijaan tai lisäksi voidaan näyttöön ohjelmoida muuta informaatiota.

Näin saadaan huomattavaa lisänäkyvyyttä messuille tms.

Takapaneelissa on hakaneula sekä vahvat magneetit vastakappaleineen siistiin kiinnitykseen vaatteisiin. Siisti ja siro laite. Ulkomitat 92 x 30 x 5 mm. Paino n. 50 g. Sisältää akun, joka latautuu USB:n kautta.

JTN16x64_5

Näyttötaulu, juokseva teksti, desktop

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu monipuolisilla tehosteilla.Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja.  USB -liitäntä esim. kannettavan tietokoneen liittämiseen. Ohjelma tulee CD:llä. Se voidaan kopioida myös muulle medialle tai lähettää sähköpostina, joten koneessa ei ole pakko olla CD-asemaa. Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. 3 mm punaiset ledit ja 16 x 64 resoluutio sopivat mainiosti sisätiloissa katseluun. Jalustan ansiosta pysyy pöydällä ilman kiinnitystä.

Tekstinkorkeus 65 mm. Ulkomitat 300 x 100 x 20 mm. Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön.

JTN16x64_10

Näyttötaulu, juokseva teksti 16x64

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu monipuolisilla tehosteilla. Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja. Tietokoneella editoitu teksti ja tehostemalli siirretään kätevästi suoraan USB-tikulle, joka tulee mukana. USB-tikku työnnetään näyttötaulun USB-liittimeen ja teksti siirtyy näytölle, sen jälkeen tikku poistetaan.  USB- ja RS-232 -liitännät esim. kannettavan tietokoneen liittämiseen. Ohjelma tulee CD:llä. Se voidaan kopioida myös muulle medialle tai USB-tikkuun, joten koneessa ei ole pakko olla CD-asemaa.

Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. Isot punaiset ledit ja 16 x 64 resoluutio riittävät jopa 50 metrin katseluetäisyyteen.

Tekstinkorkeus 16 cm. Ulkomitat 65 x 20 x 6 cm.Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön. Tarkoitettu sisäkäyttöön. Kätevät kiinnikkeet yläreunassa, josta saaadaan kiinnitettyä seinään.

JTN32x128_8

Näyttötaulu, juokseva teksti 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu monipuolisilla tehosteilla. Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja. Tietokoneella editoitu teksti ja tehostemalli siirretään kätevästi suoraan USB-tikulle, joka tulee mukana. USB-tikku työnnetään näyttötaulun USB-liittimeen ja teksti siirtyy näytölle, sen jälkeen tikku poistetaan.  USB- ja RS-232 -liitännät esim. kannettavan tietokoneen liittämiseen.  Ohjelma tulee CD:llä. Se voidaan kopioida myös muulle medialle tai USB-tikkuun, joten koneessa ei ole pakko olla CD-asemaa. Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. Punaiset ledit ja 32 x 128 resoluutio riittävät jopa 100 metrin katseluetäisyyteen.

Tekstinkorkeus 25 cm. Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön. Tarkoitettu sisäkäyttöön. Ulkomitat  100 x 28 x 6 cm

JTN16x128_10

Näyttötaulu ulkokäyttöön, juokseva teksti nr 3

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Ohjelmoitava tekstinäyttötaulu monipuolisilla tehosteilla. Tekstin lisäksi näyttää erilaisia symboleja.

Helppo ohjelmointi, ei tarvita koodaus- tms. erikoisosaamista. Laite soveltuu myös ulkokäyttöön, siksi ohjelmointi tehdään kätevästi wifi- verkon kautta puhelimella tai tabletilla. 16 x 128 resoluutio riittävät jopa 100 metrin katseluetäisyyteen.

Ohjelma ladataan esim. google play:stä (ilmainen). Sen jälkeen valitaan wifi-valikosta näyttötaulu ja yhdistetään. Laite on valmis sisällön syöttöä varten.

Tekstinkorkeus 16 cm. Tehokas mediaväline mainos- ja infokäyttöön. Ulkomitat  1340 x 220 x 120 mm)